Miért nem tudom leszedni a processzor hűtőjét?
Figyelt kérdés
Sose szereltem még szét ezt a gépet, de úgy gondoltam, hogy jó lenne újrapasztázni. Próbáltam mindenhogy, de nem merem erősebben meghúzni, mert félek, hogy valamit elcseszek vele. Nem szeretném kiszedni az alaplapot miatta már pedig nem is kell, mert látom, hogy hova van téve stb.. csak egyszerűen nem jön ki. Lehet hülyeség de lehetséges, hogy beleolvadt a processzorba?:DDD Egy amd phenom II X4 965 -ről van szó és egy cooler master hűtőről.2017. nov. 1. 11:29
1/9 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy nem húzod, hanem finoman (érzéssel) csavarod. Úgy le kell jönni.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát már egy ideje azt csinálom de semmi nem történetik. Olyan mintha oda lenne ragasztva.
2017. nov. 1. 11:57
3/9 A kérdező kommentje:
Sikerült leszednem... a processzor is jött vele..
2017. nov. 1. 12:10
4/9 MGéza válasza:
Kiszáradhatott a paszta és a hátramaradt anyaga kötésként viselkedett. Óvatosan próbáld szétválasztani majd gondosan lepucolni.
5/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Kijött vele a prockó is?
Az úgy true, nézd meg, hogy minden láb a helyén van-e, ha nem akkor veszett fejsze nyele.
6/9 anonim válasza:
Az igen! Mit használtál hűtőpasztának, pillanatragasztót? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Ez az a paszta ami gyárilag van rátéve. Minden láb megvan, de sajnos nem tudom szétszedni, nagyon összeragadtak.
2017. nov. 1. 15:49
9/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam, semmi haszna. Holnap veszek izopropil alkoholt és azzal megpróbálom. Ha nem, akkor kuka, nem szeretnék ezzel szenvedni.
2017. nov. 1. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!