Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen PC-t ajánlanátok?

Milyen PC-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék új gépet venni de nem igazán értek hozzá, előre összerakottat pedig nem merek vásárolni mert sokan mondták hogy átverhetnek vele. Szóval ebben szeretnék segítséget kérni. Elsősorban tanulásra szeretném használni de jó lenne ha pár játék is elfutna rajta ^^... 200-250 ezret szánnék rá. A válaszokat előre is köszönöm a helyesírásért pedig elnézést mobilon vagyok.

2017. okt. 30. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Mi kell a konfig-ba?(perifériák)

Illetve mit tanulsz?(nem mindegy hogy videó szerkesztést vagy épp Java programozást, az előbbihez ajánlott erősebb gép)

2017. okt. 30. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom....

Mintha már egy párszor olvastam volna ugyanezt a kérdést? Hhm..?

2017. okt. 31. 09:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyenlőre nincsenek perifériáim majd ha meglesz a gép ahhoz szeretném hozzávenni őket.

#2: Igen ezen kívűl már 1x feltettem ezt a kérdést de véletlen rossz kategóriába írtam és nem jött rá válasz ezért kiírtam még1x :D.

2017. okt. 31. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden igaz rögtön az év elején érkeznek a B360 és a H370-as alaplapok, azután meg nem sokkal az Nvidia Volta. Gondolod várd meg, addig is gyűjtesz rá még egy kicsit.

Proci: AMD Ryzen 5 1500X -50k

Ram: Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR4 2400MHz -26k

Gépház: Deepcool Earlkase RGB -19k

Alaplap: ASRock AB350M Pro4 -24k

Videokártya: GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 6GB GDDR5 192bit -90k (Bestmarkt)

Táp: Cooler Master MasterWatt Lite 500W White -14k

HDD: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 -13k

Össz: 236K

2017. nov. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!