Olcsó Crossfiret szeretnék összedobni. Milyen Tápot javasolnátok hozzá?
Figyelt kérdés
HD 7850/70 en gondolkodtam vagy RX 460/560 on . Tudom nem jó a 2 kártya, meg nem éri meg, meg zabál, főleg nem low/med kategóriás kártyákkal stb... de nagyon régóta szeretnék egy Crossfires konfigot magaménak tudni. Intel I5 3470 procival, 2 vinyóval, 4 memória modullal kéne együttműködnie a tápnak. Vidikarikon OC-t szándékozok végrehajtani de csak amennyit alap feszen engednek.2017. okt. 30. 13:46
1/4 Brandon41 válasza:
Inkább egy erősebb vga-t vegyél, elég rossz a játékokban az aki/crossfire támogatottsága.
2/4 anonim válasza:
En anno csinaltam HD7770-el.nem akarlak elkeseriteni,de igaza van az elottem levonek,egy erosebb kartya sokkal jobban megeri...nem duplazodik a teljesitmeny 2 kartyaval.
Ket db 7870 helyett en vennek a helyedben egy 7970-et,vagy ha van ra keret R9 290(x)-et.sokat zabalnak ezek is,ha az kell :D
3/4 3 napos mákos lecsó válasza:
Tök fun a CF meg minden, ha csak hobbiból csinálod, hogy legyen ilyen is akkor nyugodtan.
Én is gondolkoztam benne, de végül másra kellett a pénz, ezt a tápot néztem a sajátomhoz, szerinted ez elég lenne neked?
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom jól milyen hátrányai vannak, ennek ellenére akarok crossfire-t.
2017. nov. 4. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!