Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi tévő legyek, nem tudok...

Mi tévő legyek, nem tudok dönteni táp ügyben, visszacseréljem-e egy ennél is jobbra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Fractal Design Integra M 450W-os tápegységem. Pár napja olvasgattam a neten, hogy nincs benne az alábbi:

OCP - Overcurrent protection: Túláramvédelem

OTP - Overtemperature protection: Túlmelegedés elleni védelem, hővédelem

Ezek vannak benne:

OPP - Overpower protection: "Túlteljesítmény-védelem"

OVP - Overvoltage protection: Túlfeszültség-védelem

UVP - Undervoltage protection: Alacsony feszültség elleni védelem

SCP - Short circuit protection: Zárlatvédelem

Kicsit beparáztam emiatt, és nem tudom mi legyen. Ma/holnap még eltudok állni a vásárlástól, és tudok venni egy másikat. Csak mit.

Vegyek egy FSP Hydro X 450W-ot, abban van a többi két védelem is. Mondjuk abban meg nincsen UVP.

Vagy vegyek egy BB STRAIGHT POWER 10 500W-ot, és akkor van benne minden, meg talán jobb is, mint a mostani, vagy az FSP? Csak az meg +10.000 Ft a mostani táphoz képest, Ryzen 5 1600 és GTX 1060 6GB, meg OC RAM, ami van.

2017. okt. 30. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges ezen paráznod. Teljesen jó az Integra M.
2017. okt. 30. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én XFX TS 430-amban sincs az általad említett 2 védelem, mégis megbízható tápnak számít. Emiatt kicsit én is paráztam annak idején, de az OCP-nek csak olyan hibák esetén van jelentősége, amik rendkívül ritkák, tehát ez dolog sokkal kevésbé lényeges, mint mondjuk az OVP. OTP megléte sem életbevágó. Persze, azért jó, ha ezek is benne vannak a tápban, de a hiányuktól az még simán lehet biztonságos. Szóval nyugalom! Integra M az ajánlott tápok közé tartozik, ha már megvan, teljesen szükségtelen lecserélni. És a konfigodhoz is passzol.
2017. okt. 31. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!