Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kapcsoljam össze...

Hogyan kapcsoljam össze netbook-ot tv-vel?

Figyelt kérdés
A tv egy modern hdtv, van pc csatlakozója. Kiszedtem PCm monitorjának kábelét, egyik végét a tvhez, másikat netbookba dugtam. Tv menüjében PC módra váltottam, és lőn semmi, fekete képernyő... Hogyan oldhatnám meg?
2010. máj. 30. 15:06
 1/4 czibles ***** válasza:

netbook videokártya driver beállításainál is állítsad be.

vagy asztalra jobb kilikk és tulajdonságoknál is be lehet valahol állítani.

2010. máj. 30. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:
felbontást és sínmélységet buheráltam, mostmár asztal megjelenik TV-n is, de nagyon gyenge (kb 16 szín és inverz) minőségben, ráadásul semmi más nem jelenik meg, most is nyitva pl ez az ablak, tvn továbbra is csak asztal...
2010. máj. 30. 15:26
 3/4 czibles ***** válasza:

2 féle beállítás létezik.

egyik (amin most is van), hogy "kiegészítő" monitorként funkcionál. azaz meg fogod az ablakot és jobbra kihúzod a képernyőről és így áttudod húzni a TVre.

másik amikor leklónozza a netbook-od képét, és egy az egyben azt mutatja.

ez is beállítás kérdése. bellítások között nézelődj.

videokártya drivere fel van rakva?

2010. máj. 30. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
az előző válaszhoz a kétféle beállítást windows+p billentyűk segítségével lehet elérni. a felbontás változtatásához meg ha win7ed van jobb klikk asz asztalon->képernyőfelbontás->kijelölöd a tv-t és beállítod, ha XP-d van jobb klikk az asztalon->tuljdonságok->beállítások->kijelölöd a tv-t és beállítod a felbontást :)
2010. máj. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!