Pontosan mi lehet a gond? Videókártya, képernyő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az alábbi lenne a gondom:
Bizonyos színek hatására egyszer csak egy villanásra elmegy a képernyő, és színes csíkok jönnek be helyette. Ez változó gyakorisággal ismétlődik
Frissítettem videókártya illesztő programot, de az nem segített. Van valami ötlet? tapasztaltatok már hasonlót?
2010. máj. 30. 14:30
2/3 MaXXeGee válasza:
Dugd rá a szomszéd monitorját és csináld ugyanazt amitől a tiéd behalt, én nem vagyok biztos benne hogy az VGA kuka. nekem is volt olyan monitorom, ami a pirosra így reagált. Próbáld meg valamilyen formában kiszűrni - és ezt legegyszerűbb a monitorral kezdeni - hogy melyik lehet a hibás, ill. melyik nem, és akkor megkaptad a logikus választ.
3/3 anonim válasza:
Több lehetőség is előfordulhat.
Az egyik, hogy a videokártya ténylegesen kuka!
vagy hogy a kártya általad használt csatlakozófelülete hibás. Ezt úgy próbálhatod ki, ha olyan monitort hozol aminek másfajta kábele van (vagy analog vagy dvi) vagy veszel átalakítót.
Nem hiszem, hogy monitorhiba lenne de azt is kipróbálhatod másnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!