Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szevasztok! Kellene egy új...

Szevasztok! Kellene egy új IP, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ilyenem van:

[link]

Segítsetek légyszi! A guglés rendszereink az ön számológépes hálózatából különlegesen szokatlan tevékenységet észleltek, már annyira szokatlan hogy. Csak néha fordul elő, persze, de akkor is.

Már elegem van belőle! Ott a hoxx vpn persze, megoldja, de semmi kedvem sincs folyton kapcsolgatni, arról nem beszélve hogy az oldalakról is kidobódok. Szóval szívesen fogadok akármit, programot, valami ip elrejtőt, csak ne kelljen foglalkozni vele. Legalább routerem lenne, mert az áramtalanítás után új címet kapnék, ugye? De nincs!

2017. okt. 29. 06:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja igen, bocs, nekem még reset gomb sincs!
2017. okt. 29. 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Húzd ki az internetkábelt, és dugd vissza!
2017. okt. 29. 06:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos ez nem segít. Még azt is ki próbáltam, hogy össze értetem az adapter csatlakozóját, mármint a plusz mínuszt, egy darabig, de a-a, egyébként próbáltam én már húzogatni mindent. Írtam a hogy programok is jöhetnek, persze olyanok amik nem lassítanak, most a hide my ip is repülni fog, húz, eléggé, akkor inkább már "Nem vagyok robot". Most is előjött bakker, már az agyamra megy! Veszek egy másik ilyen *! * már ki van!
2017. okt. 29. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!