Az Apple honlapján az 10,5-ös iPad Pró induló alap ára 246ezer Ft. Hogy lehet, hogy a vaterán 190ezer körül is lehet találni állítólag újat több bolt kínálatában is?
Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 22:36
11/13 anonim válasza:
Illetve egybként még olyan is van, hogy megveszik a hibás készülékeket, ebayről fillérekért vesz hozzá alkatrészt és megcsinálja majd eladja “új”ként olcsóbban vagy akár a rendes magyar áron.
12/13 anc válasza:
Igen, ezek külföldről behozott cuccok. Azért nem kapcsolják le őket, mert ez nem a vatera dolga. Ők nem rendőrség, csak egy felület, ami összeköti az eladókat a vásárlókkal.
13/13 A kérdező kommentje:
nem a Vatera kéne lekapcsolja, bár tudtommal bejelentési kötelezettsége van, ha gyanús, de nem értem, hogy merik csinálni, és a NAV-nak hogy ne lenne erre kapacitása. Azt megértem, hogy minden kina szarra nincsen kapacitása, de az Apple dolgok a legdrágábbak, ezen a NAV is sokat kaszálhat, és nem kell hozzá nagy munka, egyáltalán nem értem, és közben a Vatera nem engedi hogy mondjuk pálinkát hirdessek, mert azt törvény tiltja, és csak saját fogyasztásra lehet a házit, ebbe bezzeg beleszól
2017. nov. 8. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!