Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ps4 vagy xbox one kontrolleren...

Ps4 vagy xbox one kontrolleren könnyeb lövöldözős játékkal játszani?

Figyelt kérdés
Még egyenlőre azt se tudom, hogy melyik konzolt vegyem a másik hogy lövöldözős játékokat melyik kontrolleren könnyeb játszani? Ezalatt értem mondjuk a bf1et itthon kipróbáltam one konrolleren de elég nehézkes, de lehet ez azért van mert még nem szoktam hozzá. A másik szerintetek melyik konzollal járnék jobban? Én csak a onehoz azért indulok ki mert van hozzá alapból már egy kontrollerem és még a fh3 is megvan a microsoft storban.

2017. okt. 28. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon ízlés kérdése.

Egér+billentyűzet kombó után nehéz megszokni a kontrollert az fps játékoknál (fps=belsőnézetes játék pl cod), de ha megszoktad, akkor soha nem akarsz majd újra gépen játszani.

Tps játékoknál (tps= külsőnézet pl ac/ prince of persia stb ) pedig alapból sokkal jobb a kontroller. Tps és autós játékokhoz én már gépen is kontrollert használtam.

Én próbáltam ps és xbox kontrollert is használni. Mindkettő jó, mindkettőt meglehet szokni, de nekem jobban kézreáll a ps.

Nekem ps4 van itthon.

Azért szeretem jobban, mert psre jön ki a legtöbb exkluziv játék, ami ugye azt jelenti, hogy nem jelenik meg sem pcre, sem xboxra.

Szerintem mindkettő jó, de én a psre szavazok.

2017. okt. 28. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Egerrel konnyebb sokkal. Ha mar vasztani kene konzolt akkor ps. Sok nagyon jo jatek csak arra jon ki. Xboxon gyakorlatilag nincs semmi exkluziv cim
2017. okt. 28. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Második!

Mennyit játszottál kontrolleren ,hogy azt mondod, hogy egérrel könnyebb?

Nem kötekedni akarok, csa sokáig én is azt mondtam, hogy egérrel könnyebb. Kellett kb 1-1,5 hónap intenzív gyakorlás fps játékokkal mire megszoktam. De multit így is csak később mertem bevállani. De mostmár nem cserélném vissza egérre.

Kérdező! Nem akarok hazudni. Tényleg nehéz megszokni, meglehet, csak sokat kell gyakorolni. :)

2017. okt. 28. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
FPS-hez BOX kontoller a jobb de a PS-t is meglehet szokni.
2017. okt. 28. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:
# 3/4 hát kb 1-2 hónapot hasznaltam kontrollert azt is csak fh3hoz egyátalán nem vagyok hozzá szokva a kontrollernel az fpses játékokhoz
2017. okt. 29. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Két barátommal kb egyszerre (3 hónapon belül ) váltottunk pcről konzolra. Egyik xboxra, másik hozzám hasonlóan psre.

Mi hárman hamara megszoktuk és megszerettük a kontrollert..sőt ahogy írtam én pcn is használtam előtt.

Szóval csak saját tapasztalatot írtam.

2017. okt. 29. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt bajom vele. Annó a Halo Reach-tól kezdve a Killzone 3-on át Resistance 3-ig. Mindenen úgy mentem át mint kés a vajon.

4-es.

2017. okt. 29. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!