Ps4 vagy xbox one kontrolleren könnyeb lövöldözős játékkal játszani?
Ez nagyon ízlés kérdése.
Egér+billentyűzet kombó után nehéz megszokni a kontrollert az fps játékoknál (fps=belsőnézetes játék pl cod), de ha megszoktad, akkor soha nem akarsz majd újra gépen játszani.
Tps játékoknál (tps= külsőnézet pl ac/ prince of persia stb ) pedig alapból sokkal jobb a kontroller. Tps és autós játékokhoz én már gépen is kontrollert használtam.
Én próbáltam ps és xbox kontrollert is használni. Mindkettő jó, mindkettőt meglehet szokni, de nekem jobban kézreáll a ps.
Nekem ps4 van itthon.
Azért szeretem jobban, mert psre jön ki a legtöbb exkluziv játék, ami ugye azt jelenti, hogy nem jelenik meg sem pcre, sem xboxra.
Szerintem mindkettő jó, de én a psre szavazok.
Második!
Mennyit játszottál kontrolleren ,hogy azt mondod, hogy egérrel könnyebb?
Nem kötekedni akarok, csa sokáig én is azt mondtam, hogy egérrel könnyebb. Kellett kb 1-1,5 hónap intenzív gyakorlás fps játékokkal mire megszoktam. De multit így is csak később mertem bevállani. De mostmár nem cserélném vissza egérre.
Kérdező! Nem akarok hazudni. Tényleg nehéz megszokni, meglehet, csak sokat kell gyakorolni. :)
Két barátommal kb egyszerre (3 hónapon belül ) váltottunk pcről konzolra. Egyik xboxra, másik hozzám hasonlóan psre.
Mi hárman hamara megszoktuk és megszerettük a kontrollert..sőt ahogy írtam én pcn is használtam előtt.
Szóval csak saját tapasztalatot írtam.
Nekem sosem volt bajom vele. Annó a Halo Reach-tól kezdve a Killzone 3-on át Resistance 3-ig. Mindenen úgy mentem át mint kés a vajon.
4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!