Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenne igény egy teljesen...

3 napos mákos lecsó kérdése:

Lenne igény egy teljesen gépépítésre épülő youtube videonak?

Figyelt kérdés

Nincs olyan magyar youtube csatorna amelynek a fő témája számítógépek összeszerelése lenne. Magyar tekintetben egyedül a VR csinál ilyen videókat (liveokat), de nekik sem ez a fő profiljuk.

Szóval szerintetek lenne igény egy ilyen videókra youtube-on?

#YouTube #casebuilding
2017. okt. 28. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Lenne.

Nemcsak a gépösszeszerelésre de a meglévő hardverek cseréjére is.Rengeteg videó van sok rizsával és lényeges információ hiányával.

2017. okt. 28. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Erre annyit lehet mondani, próbáld meg.

Angolból elég sok van, arról nem is beszélve, ha a főbb szempontokkal tisztában van az ember (foglalat, bios támogatás, csatlakozók, csavarok helye, mekkora szabvány megy bele stb), akkor mind ugyan az.

Szerintem nem nagyon van igény ilyenre, mondjuk kinek mi. Ha úgy érzed, csinálsz egyet és megnézed mennyi embert érdekel.

2017. okt. 28. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne ilyen video,de úgy hogy teljesen lépésről lépésre végig vágások nélkül. Nem azért,mert nem tudok összerakni egy gépet, összetudok, de érdekelne egy ilyen video. Megjön az új alaplap,videokártya,cpu,stb.azokat elöször kibontani,aztán indulhat a móka :) Szívesebben elnézek egy ilyen videót,mint azt,hogy youtuber Ferike,Terike,Marika elmeséli a tetoválása történetét,vagy azt,hogy milyen bunkó emberekkel találkozott a boltban vagy akárhol.
2017. okt. 28. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szívesen nézném.
2017. okt. 28. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:

én egész nap el tudnám nézni ahogy összeraknak egy gépet

szerintem ennél érdekesebb nincs

2017. okt. 28. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelne, mert mégis csak érdekes.

Fölig ha olyan PC-t raksz össze amihez még nem volt szerencsém.

Az jó kérdés hogy mekkora igény van rá, hisz akit nagyon érdekel annak ott vannak a külföldi videók.

Csinálj egy videót próbaként, aztán ha van megfelelő számú nézettség akkor jöhet a következő.(Driver telepítéses is jöhet utána, sok laikusnak még ez ami nem megy)

2017. okt. 28. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy olyan video, amin rajta van az összeszerelés, aztán a driverek telepítése is. Közben el is magyarázhatod,hogy mire kell vigyázni, mi az amit semmivel nem kehet helyettesíteni, pl. hűtő pasztát vajjal, hallottam ilyen dolgokat,hogy nem volt paszta, hát kenjünk rá vajat. Ha rendelkezik a gép optikai meghajtóval, azt ne kínáljuk meg sajtos koronggal,mert nem fog "ízelni" neki. Egy kis lány etette meg állítólag a dvd írót :)
2017. okt. 28. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!