Lenne igény egy teljesen gépépítésre épülő youtube videonak?
Nincs olyan magyar youtube csatorna amelynek a fő témája számítógépek összeszerelése lenne. Magyar tekintetben egyedül a VR csinál ilyen videókat (liveokat), de nekik sem ez a fő profiljuk.
Szóval szerintetek lenne igény egy ilyen videókra youtube-on?
Lenne.
Nemcsak a gépösszeszerelésre de a meglévő hardverek cseréjére is.Rengeteg videó van sok rizsával és lényeges információ hiányával.
Erre annyit lehet mondani, próbáld meg.
Angolból elég sok van, arról nem is beszélve, ha a főbb szempontokkal tisztában van az ember (foglalat, bios támogatás, csatlakozók, csavarok helye, mekkora szabvány megy bele stb), akkor mind ugyan az.
Szerintem nem nagyon van igény ilyenre, mondjuk kinek mi. Ha úgy érzed, csinálsz egyet és megnézed mennyi embert érdekel.
én egész nap el tudnám nézni ahogy összeraknak egy gépet
szerintem ennél érdekesebb nincs
Engem is érdekelne, mert mégis csak érdekes.
Fölig ha olyan PC-t raksz össze amihez még nem volt szerencsém.
Az jó kérdés hogy mekkora igény van rá, hisz akit nagyon érdekel annak ott vannak a külföldi videók.
Csinálj egy videót próbaként, aztán ha van megfelelő számú nézettség akkor jöhet a következő.(Driver telepítéses is jöhet utána, sok laikusnak még ez ami nem megy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!