Hozzáértők! Mi a véleményetek erről a konfigról? Mennyire illenek össze a cuccok, esetleg min változtatnátok?!
Üdv. Gép vásárlás előtt állok, mert a mostani már 8.adik éves.
Öszzeállítotam egy gépet, igaz nem olcsó, sőtt, de ezzel sem 1-2-3 évre terveznék. Játék(este pár óra), filmezés amire használva lenne, azért gondoltam egy izmosabbat összerakni, hogy 3 év muúlva is a játékokon a Ultra High ot leveszem High ra és megy minden feszesen.
Az adott konfigról mi a véleményetek ? Összeillenek a dolgok ?! Amennyibe tudtok ár/érték arányban jobb komponenst, nyitott vagyok(AMD párti vagyok), vagy esetleg ha valami sok, akkor gyengébbre, pénztárca barátabbra is nyitott vagyok.
Gépház személyes döntés, nekem pl nem jön be, előbb vennék NZXT S340-et, de kinek mi.
Táp feleslegesen nagy, 400wattot nem eszik az a gép, 550w-ig bezáróan jobbat találsz. FSP Hydro X már több mint elég, de használtan is találni jó, garis tápokat.
1600-as ryzen mellé 370-es lap kicsit overkill, az inkább az X végűekhez van, azok picit jobban bírják a húzást, persze maradhat. Olcsóbbként ott van az Asus B350 Prime-Plus lapja.
Videokártya:
2 év garis, +7-8 ezer és máris a következőt kapod.
Külön hűtő nem kell az 1600-ra, a gyári is nagyon jól hűt, még tuning mellett is, ha mindenképp vennél rá, akkor meg valami komolyabbon gondolkozz, mint Be quiet dark rock pro 3.
Tápegységet cserélném rm550x / evga 550 g3 / Seasonic FOCUS Plus 550W -ra. Ugyanazon az áron kapod kb őket.
Videokártya: Strix széria erősen túlárazottnak tűnik...Egy 10-est rádobsz és több mint 2 év garanciával még tudsz venni 1070 -et hardveraprón megbízható eladótól.
Elgondolkoznék ezeken. De mindenesetre jó összeállítás összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!