Maximum 80-85000 Ft-ig, melyik a legjobb ár-érték arányt képviselő videókártya?
90-100 ezer között van GTX 1060 6GB, 70 ezer körül már van GTX 1060 3GB, szintén 90-100 körül, de ha szerencséd van akár 80 ezer körül is kifoghatsz RX 580-at.
PCX.hu-n jelenleg (10.27) van RX 580 4gb-os verzió: [link] 86 ezerért, a te keretedbe ez majdnem belefér, szóval ha tényleg csak ennyi pénzed van akkor ez lenne a legjobb választás.
92 ezerért van GTX 1060 6GB: [link]
Ezzel járnál talán a legjobban.
Ha spórolni akarsz akkor 3GB-os verzió van 68 ezerért: [link]
Ezzel sem járnál rosszul, ez már a "nagy bitcoin" láz előtti árszint.
Értem köszönöm a válaszokat, nekem is a GTX 1060-on akadt meg a szemem. Viszont (ez csak személyes vélemény) nagyon nem szeretem már a Radeont, a szoftveres támogatás teljesen haszontalan, szóval szeretnék visszatérni az nVidiara és ez a GTX 1060 elég jó választásnak tűnik. Sajnok a 85 ezer is már nagyon a plafon, szóval megkell elégednem a 3 GB-s verzióval. Nem tervezek 1080p feletti felbontáson játszani, akkor is kifog tudni még szolgálni a 3GB vRAM?
Másrészt, milyen gyártósat ajánlanátok? Én a Gigabyte G1 GTX 1060 3GB-vel szemezgettem, mondjuk őszintén szólva fogalmam sincs mit jelent az a G1=Gaming 1, talán gyárilag OC-zott? Mert ilyenek vannak 75-80 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!