Melyik videókártya jobb? 1. AMD Radeon RX 480 (8gb 256 bit) 2. GIGABYTE AORUS GeForce GTX 1060 9Gbps (6 gb 192 bit) A első olcsóbb, de nem tudom hogy mennyivel rosszabb a másodiknál.
Melyik RX 480-ról van szó? Mert az 1060 esetében pontos típust másoltál, de az AMD esetében lehet bármi.
Amúgy az 1060 6GB picit jobb annak ellenére, hogy -2GB VRAM van neki.
És te egy speckó OC kiadású 1060-ast másoltál be, amiből szintén van egy "Xtreme Edition" 118.000 Ft-ért.
Bár nem sokkal, de egy nem OC-s 1060 6GB valamivel jobb, mint az RX 480, vagy pont ugyan olyan. Én lehet akkor már az Xtreme Editionra mennék rá, ha belefér a keretbe, és akkor tuti jó vételről van szó.
Vagy ott van egy ilyen, kb. 100.000 Ft-ért:
No meg RX 480-at már nem nagyon fogsz kapni boltban, Árukereső már ki sem adja a találatok között, ha rákeresek, csak Google találatok között van, de mindegyikre azt írja, hogy "Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza."
Persze ez nem azt jelenti, hogy ne találnál valahol, hardveraprón pl. vagy valami kisebb számtech üzletben, de a nagyobb üzletek már nem forgalmazzák.
ma 14:00
Na látod ez még egy nagyon jó kártya SAPPHIRE Radeon RX 480 NITRO+ OC 8G,ezek utódai az RX480 as kártyák és ok teszeteket mutogattak fentebb de szerintem nem igazán fog érződni az 1060 as "kicsit jobb" teljesítménye,mondjuk árban nem tudom lehet az nvidia drágább,az legalább érezhető :D
ma 14:31
Viszont ha jó áron van miért ne vehetné meg akkor mindegy.Én is úgy vettem az xfx et,hogy rendes 3 év gari vadi új prohardveren vannak webshoposok és a 98Eft körüli kártya meg lett 85EFt ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!