EBay-en rendelt pendrive-okról vélemény?
Lehet nyugodtan, csak legyen NEVE!
Hidd el, beszoptam párat én is, de megtanultam a leckét!
Ahogy előttem írták márkásat vegyél ne noname valamit.
A másik fontos dolog hogy megbízható eladótól vegyél akinek az értékelése minél közelebb van a 100%-hoz.Maga a pendrive pedig legyen minimum USB 3-as, szerintem legalább is nem érdemes már 2.0-ást venni.
Az árából és ígért kapacitásból tudsz következtetni hogy mennyire lesz valós. Az árak eléggé arányosak a kapacitással, így minél nagyobb méretet vehetsz minél olcsóbban = hamisítvány, kamu, nagy eséllyel működni sem fog. Ugyanaz a 64 gigás eszköz elérhető 200 forintért is, meg 4-6000 forintért is, süt róla hogy melyik végzi a kukában rövid időn belül.
Ha itthon mondjuk 9 ezerbe kerül ami külföldről 5-6 ezer akkor az egy reális ár (áfa és kiskereskedői haszon hiánya). De ami itthon 9 ezer és külföldről azt állítják róla hogy 500 forint, az már gyanús. Én szvsz semmit nem vennék ami az itthoni ár felénél olcsóbb.
Ebayről csak ettől a 3 eladótól érdemes pendriveot venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!