Na a hd4670 Elég erre?
Hát az szeretném Tudni hogy E5200 Mellet.
Win 7 és 3 gb ram.A Monitorom 1280X1024 Támogat.
ÉS 1280X1024 elbirja majd a Játékokat.
És gta 4 az is birja mert hallotam hogy a Patch sokat javit.
Nekem ugyan ilyen kártyám van 5050e procival, 1680×1050-ben játszok.
Sokmindent elbír maximális részletesség mellett. Pl. STALKER SoC; Call Of Duty 4
A Crysis-t Medium-High vegyes beállításokkal.
Szerintem 1280×1024-re a mai napig tökéletes kártya.
Mondjuk, ha most akarod megveni, minimális ráfizetéssel erősebbet is kapsz:
Én nem vennék ATI-t, hacsak nem kedveled az inkompatibilitási és driver problémákat.. :]
Én a 9800GT-t ajánlom! Kb. egy árban vannak, de sokkal erősebb, 256 bites, és tud egy csomó fejlett dolgot, pl. physics! Ne hallgass a fanatikus zombi atisokra, agymosottak!!! 16 éve pc-zek, van rálátásom..
Valami csak lemaradt, a macska rúgja meg :D
Minimum 350W-os márkás táp kell hozzá, pl. FSP, vagy Hipro.
Nekem is ilyen van, + gt240, és 1280x1024 moncsi - király minden. De a 9800gt erősebb, viszont többet fogyaszt - azért nézz utána, nem kell-e neki 400-as táp, ki tudja.. de ne ati fan-t kérdezz :DD
9600gt is elég 1280 felbontáshoz, (egyforma teljesítményű a gt240-nel) ahoz is oké a 350-es táp és szintén erősebb, mint a hd4670.
Első vagyok. Nekem volt mindkét kártyám (ATI/AMD és NV is). Nyugodtan vedd meg az AMD-t. Most az a jobb.
A 9800GT már egy nagyon elavult kártya. Átnevezett 8800GT. Bizonyos játékokban a teljesítménye a 4670 szintjére esik vissza. Esetleg várd meg, míg kijönnek a Fermi alapú GeForce-ok, de addig NV-t semmiképp!!!
A másodiknak lerí a szóhasználatáról, hogy Geforce fanboy.
Tudom Értek hozzá .
Akkor lehet hd4830 Kéne venni Mert nem sokkal drágább mint a Hd4670 és joval erösebb, kössz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!