Miért nincs hang a gépemen?
Figyelt kérdés
Vettem egy új videó kártyát(Radeon RX550) és kicseréltem a régire. Hozzáértés nélkül szenvedtem is vele, és most amikor elindítom a gépet nincs hang. Azt írja hogy, "nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató. A VGA-hoz kapott cd-t is fel telepítettem és vele együtt mindent, miután így sem jött helyre, letöltöttem egy Driver Booster nevű progit, de az sem hozta helyre. Segítséget kérek! Elképzelhető, hogy a barbárságom miatt tönkretehettem valamit a gépben, amikor betettem a vidikarit?2017. okt. 25. 16:48
1/8 anonim válasza:
Nehéz látatlanba megmondani mi a probléma, alapjában nem bonyolult beletenni, mert fizikailag ha belevaló, akkor csak be kell helyezni a foglalatba. És ha olyan rákötni egy tápcsatit.
A hang problémához nincs köze, általában integrált, valami beállítás nem jó, eszközkezelőbe kellene megnézni a hangok résznél mi újság.
2/8 anonim válasza:
A BIOS-ban tiltsd le a HDMI audio-t ! (vagy valami hasonlót, az lesz a gond)
3/8 A kérdező kommentje:
Az eszközkezelőben ez van a hangnál: AMD High Definition Audio Device, és azt írja, hogy megfelelően működik.
A BIOS-t pedig nem tudom megnyitni. Sem az F2-vel, és a Delete-vel sem. "can't enter setup video mode 103 is not supported"-ezt írja ki és bejön valami teljesen más.:(
2017. okt. 25. 17:33
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tud senki segíteni?
2017. okt. 27. 15:09
5/8 anonim válasza:
Már elmondtam hogy mi a hiba, a többi rajtad áll.
6/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudom megoldani akkor sokat érek vele.
2017. okt. 27. 15:43
8/8 anonim válasza:
Vidd el szakértőhöz, bios frissítés kell, az meg nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!