Miért nem tudok élvezhetően játszani ezen a konfigon?
Üdv!
A gépem paraméterei:
I5-4570
Gigabyte GTX 960 4GB Windforce 3
2x4 GB Kingston Hyper X 1333Mhz RAM
//mellékesen:Evga 500w táp,Gigabyte H81m-D3H lap,1TB toshiba HDD //
Nos,szerény véleményem az lenne,hogy ennek a gépnek pl egy 4 éve megjelent GTA V-t lazán 60Fps-sel futtatnia kéne FHD-ban. Mivel élő példa havernak a 750 ti és egy i3 lazán megüti a 60fps-t mediumon.Másik játék Far cry 4 ami akármit csinálok nem képes 60fps fix-et produkálni max lowon,dehát,akkor vehettem volna 100 ezerért is rá gépet.
Akárhány benchmarkot futtatok mind a valós adatot mutatja az interneten található referenciákkal.
Nvidia is hiába álíltja be optimálisra,gépem tudása szerint,az se megfelelő.Játékokban azonban ahogy írtam élvezhetetlen,60fps-ről 30ra ledobja magát,vissza 60,50-ről 20-ra stb.
Kérdezném hogy ez így normális hogy egy 250 ezres gépen majdnem úgy kéne játszanom mint egy holmi 80 ezres Xbox one-on?
HOLMI! :D Az a jelző. :D
A te géped minden, csak nem 250 ezres. Maximum volt.
Itt sincs 30-40 FPS-nél többje a csávónak.
https://www.youtube.com/watch?v=2lsVNUvnx1s
Mint ahogy itt sem:
https://www.youtube.com/watch?v=Qt3llz220co
A processzorod szintjét majdnem hozza egy G4600, a VGA-nál egy 2GB-os 1050 is jobb.
Sajnálom.
1. kommentelő, jah az a 2 + mag meg dísznek van a pentiummal szemben.És a videókártyát érzem én is gyengének, 1060 kéne már a helyére.
2. Köszönöm a megerősítést, ezen tanakodom én is hogy a HDD nagyon sokszor búg fel-fel játék közben és a vinyó 70%-a tele van.A LED villogást megfogom nézni játék közben-droppoknál.Egy SSD vételt meg muszáj lesz beiktatni.
3.A win 10-em mindig napra kész,azzal nincs gond. Az a vicc hogy eredeti verzió van a GTA-ból.A driverek elavultságát már holnap meg is nézem.Az experience-t meg ha nem ajánlod,lehet adok neki egy uninstallt.
4. Köszönöm azt én is észrevettem,hogy úgy eszi az FPS-t mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!