Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A mostani új játékokhoz elég...

A mostani új játékokhoz elég a 8 gb ram vagy kell 16 gb?

Figyelt kérdés

2017. okt. 25. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha azt mondom, hogy a 8GB még pont elég, de már kezd kevés lenni, és a 16GB még sok, de azért néha jól jön, akkor mennyivel leszel beljebb? :D

Ha hosszútávra rendezkedsz be, akkor szerintem jobban megéri 16GB-ot venni, mert egy valamire való 8GB-os RAM az 30.000 Ft, 16GB meg 50. Legalábbis én 50-ért vettem CL15-ös késleltetésű, 3000 MHz-es RAM-ot, KIT-ben, azaz 2×8GB.

A memória árak kúsznak felfelé, nem tudni meddig. Szóval amint írtam, ha van rá keret, és nem probléma, akkor jobban megéri a 16GB szerintem. Nyilván ez azokra érvényes, akik az AAA címekkel játszanak, legalább FullHD felbontás mellett. Most is megannyi nagy cím fog megjelenni, és jelent meg, nem gyenge grafikával.

Akik úgy hébe-hóba játszogatnak, vagy nem a durva grafikájú játékokkal, nekik elég a 8GB bőven.

2017. okt. 25. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elég még bőven. Most amúgy sem éri meg RAM-ot venni, mert nagyon felmentek az árak.
2017. okt. 25. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, csak sajna nincs garancia rá, hogy lemennek az árak, már jó ideje megy felfelé, aki most épít PC-t, vagy ha most kell RAM, akkor azt kell venni és annyiért, ami van.
2017. okt. 25. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég gyalázatos most a ramok ára. Ha keretd van azonnal 16 gb. Míg nem lesznek drágábbak. És jó darabig nem lesz gondod.
2017. okt. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!