Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzort ajánljátok?...

Melyik processzort ajánljátok? Egy Intel core i5-7400 (kaby lake) vagy egy Intel core i5-6500.

Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket vegyem meg, mindkettő nagyon tetszik! Ha van valamilyen tapasztalat, vagy vélemény a prociról akkor írátok meg! (Olyan játékokra kéne mint pl.:Gta v, csgo, BF1,)

2017. okt. 24. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Hallottatok már olyat, hogy stock?

Amikor nm érkezik meg Amerikából és kevés van, akkor drágák. Nyilván ez alakul. Végérvényesen meg az i3 7100 árán lesz majd.

Egyébként angliában már most 37k.

[link]

De még Magyarországi áron jelen pillanatban is jobb vétel már.

Most 41k+37k=78k

A régi i5 meg = 70k

Magyarul 8 ezret fizetsz pluszba, de új generációt kapsz ddr4 4000 rammal, +2 maggal az i5/i7-be, amikor fejlesztesz és még oczni is tudod és használtpiacon sokkal tovább megmarad az ára.

De mindegy én nem ragozom ezt. Byebye...:D

2017. okt. 24. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Okés, bye!
2017. okt. 24. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
32%

Sokan hajlamosak felmagasztalni valamit, amiről tulajdonképpen semmit sem tudnak.

Hogyan is tudnának, hiszen Mo.-on pár napja kapható,(?) így személyes tapasztalat szóba sem jön, marad az amit az internetről összeszedegetnek, és azt kész tényként tálalják itt. :)

2017. okt. 24. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: Amelyiket akarod. A kaby-t ajánlom leginkább.

Amúgy meg nemigaz már ez az újdonság őrület. Játékra visszamenőleg az ivy-sandy-haswell kaby procik is kíválóak.

Na meg most újonnan a legújabb genek sem két fillérbe kerülnek. Használtan meg jó játékos pct-t lehet összehozni haswell, kaby, skylake procikból. Ezekhez meg "baráti" áron vannak i7-esek használtan. És pár évig nagyon jók lesznek.

Ez az én véleményem.

Aki meg jól áll anyagilag, az vegyen új genes intelt és slussz-passz. Minek itt vitatkozni ilyen h*lyeségeken?

2017. okt. 24. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
i5-6500 de inkább várj egy hetet és vegyél i3-8100-at jobban teljesít mind2 i5-nél!
2017. okt. 25. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Én azért megvárnám a magyarországi bolti árakat a nagy Coffee Lake vásár előtt.

Az általad említett játékokra meg bőven jó a Kaby Lake, pláne a GTA V, ami azért a VRAM-ot is szereti, nem is kicsit.

2017. okt. 25. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!