Úgy mehet a laptopon a webkamera, hogy közben alvó állapotban van?
Figyelt kérdés
Lesivideót szeretnék csinálni (vagyis valakit lebuktatni) és úgy kéne hogy ne vegye észre.2017. okt. 23. 15:48
1/11 anonim válasza:
Alvó állapotban nyilván nem. Viszont kikapcsolt képernyővel igen.
A windows energiagazdálkodási beállításai között megadhatod, hogy sode lépjen alvó módba, de a képernyőt kikapcsolja.
Viszont ha a kamera mellett van működésjelző LED, akkor az le fog buktatni. Amikor én csináltam ilyen megfigyelést, akkor előtte szétszedtem szakszerűen a laptop káváját, és a kamera nelletti LED-et leragasztottam fekete szigetelőszalaggal, aztán sötétben teszteltem, hogy tényleg jól takarja-e a fényét.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de így ha hozzáér a laptophoz egyből látni fogja hogy megy a kamera :/
2017. okt. 23. 16:03
3/11 anonim válasza:
Hogy látná már? Ki vagy lépve a Windows fiókodból. Win+L billentyűk. És természetesen jelszó van beállítva a fiókodhoz, amit csak te ismersz.
4/11 anonim válasza:
Azt nyilván nem kell említeni, hogy ez bűncselekmény, aminek az elkövetéséhez segítséget kérsz.
5/11 A kérdező kommentje:
lopást szeretnék lebuktatni, és csak így tudom rábizonyítani az illetőre
2017. okt. 25. 08:47
6/11 anonim válasza:
Amivel magad is bűncselekményt követsz el, ráadásul saját magad fogod a bizonyítékot szolgáltatni önmagad ellen. Ügyes terv!
7/11 A kérdező kommentje:
akkor hogyan mashogy tudnam bizonyitani?
2017. okt. 25. 09:28
8/11 anonim válasza:
Kinek akarsz bizonyítani? Mi vagy te, valami elfuserált nyomozó?
9/11 A kérdező kommentje:
a kollégium vezetőségének
2017. okt. 25. 11:14
10/11 jozsef19921 válasza:
Jo tudni ki lop meg meg ha nem is csinalsz rendorsegi ugyet
Amugy nekem pont olyan progi kellene ami hatterben veszi videot es online nezhetem masik geprol es menthetem de nem talaltam meg semmit
Ha zi tudtok valamit jo lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!