Zsomnitrix kérdése:
Milenne ha kiszedném a másik gépemből a merevlemezt?
Figyelt kérdés
Vettem egy új gépet amiben csak 1 merevlemez van és mi lenne ha kiszedném a régi gépből (úgy is kuka lenne mert egy adag sz*r semmire se jó de tényleg) a merevlemezt csak az lenne a gond hogy hogyan töröljek le mindent róla még az op renszert is kapcsoljam be oszt csináljak egy telepítő pendrive-ot és formázzak mindent?#oprenszertörlése
2017. okt. 23. 12:55
1/4 anonim válasza:
Ha nem arrol bootolsz, akkor siman tudod formazni miutan atraktad.
2/4 A kérdező kommentje:
azt a k milyen gyorsan jött a válasz kösz. Akkor magyarul belerakhatom oszt cs műkszik mert arról a merevlemezről bootol amin van most szerintem
2017. okt. 23. 13:02
3/4 anonim válasza:
Miutan beraktad ranezhetsz a bootsorrendre, de nem szokott eloreugrani.
Utana pedig ugyanugy formazhatod mint egy pendriveot, nem szamit mi van rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
oké végre kiszedtem a kis #^#@ kicsit meg is vágott a gép egyik része csak egy kis karc de amúgy valamennyire értek a géphez otthon folyto segítek mindenkinek a gépben
2017. okt. 23. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!