Segítség! Mi lehet a számítógépemmel?
Sziasztok! Tegnap egy Power Point közben a gépem hirtelen kék halál nèlkül kikapcsolt!!
Most ha be akarom kapcsolni akkor nem csinál semmit még a töltést jelző led sem világít!!
Szerintetek az alaplap megadta magát? Ha nem akkor mit lehet tenni? Vagy szervízbe kéne vinnem?
A válaszokat előre is köszönöm!!

hát ha nulla dolog nem történik, akkor szépen lassan, egyesével kell lecsekkolni mindent.
- van áram egyáltalán? konnektor oké??
- felpörög valamennyire is a TÁP? tovább adja az áramot???
- kiszedni mindent a gépből, csak alaplap beindul?
- ha beindul az alaplap minden nélkül, akkor egyeséével berakosgatni
vigyázz a töltésre, szigetelésre, ne tépd ki a dolgokat.
A konnektor oké, a laptopot mindig bedugva tartom tehát ha akonnektor nem lenne jó akkor aksiről is el kéne indulnia. A laptopnak az a baja hogy nem lehet kiszedni az aksiját. Szétszedésnél az lenn ea baj hogy én még életemben nem szedtem szét laptopot tehát lehet hogy akkor csak nagyobb bajt csinálnék.
Hallgatóztam és amikor megnyomom a bekapcsoló hombot akkor mintha egy 2 másodpercre elindulna a merevlemez de többet nem nagyon hallok.

ohh, laptop, az gáz, azt hittem asztali.
Hát ha nem értesz hozzá és úgy tűnik, hogy semmi nem történik, akkor egyszerűbb a szervíz.
Attól nem kell tartanod, hogy az adatok elvesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!