Milyen számitógépet vegyek?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok el kezdtem dolgozni es vegre venni akarok egy gepet de nem igazan ertek hozza.. valaki egy konfigot ossze dobna nekem olyan 30-35 k korul nem kell nekem bivaly gep csak par reebbi jatekkal jatszanek pl( AC3, Prototype2,Gta5) de nem kell ultrán csak legyen meg a 25-30 fps vele válaszokat előre köszönöm !2017. okt. 23. 09:35
12/15 anonim válasza:
Ez nem olyan jó az általad ki tüzött célra sem meg stb ,azok közül válasz amiket én be linkeltem a gts 250-set és a gt 430-sat
13/15 MGéza válasza:
Ki az aki lepontozgat? Kedves utolsó válaszolók szerintetek egy gen 3 i3-nál mennyivel jobb vétel egy S775-ös Q core procis gép? Ha nem értetek hozzá miért válaszoltok és főleg miért pontoztok?
14/15 MGéza válasza:
15/15 MGéza válasza:
Ja, megvan sejtem! Nem 5000 forintos 500-600 wattos táp van benne hanem megbízható 350-es FSP? Más építő jellegű, begyöpösödött, hozzáértő vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!