Miért van az hogy egy pc vagy egy notebook minél öregebb lesz, annál lassab, gyengébb lesz?
Figyelt kérdés
A karbantartások ellenére is.2017. okt. 22. 13:12
1/9 anonim válasza:
attol füg milyen alkatrész van benne
ha nem a legujabb ne várj csodát
2/9 anonim válasza:
Nem lesz lassabb, a weboldalak, programok lesznek gépigényesebbek
3/9 A kérdező kommentje:
HP 630 A1F59ES notebookom van amit még 2011 ben vettünk, pár éve még semmi baja nem volt, ment rajta minden, fullhd filmek és a böngészőben is annyi lapot nyitottam meg amennyit akartam. Most meg a sima tvrip videók is szaggatnak, a chrome 4 giga ram mellett is úgy fagy 4-5 megnyitott fülnél hogy alig tudom használni. Win7 már szinte egyáltalán nem megy rajta, Win8.1-el is épp hogy tudok rajta valamit is csinálni.
2017. okt. 22. 14:12
4/9 anonim válasza:
Közben változtak a népszerű videókódolások, nagyobb felvontás azonos méret, vagy azonos felbontás kisebb méret mellett, cserébe nagyobb számítási kapacitás. A weboldalak is már minden kutyaphaszát csinálnak, ilyen animáció, olyan 3D, miközben letöltetik veled a fél internetet, nehogymár ne fuss ki a monilnetkeretedből. Van persze hardware öregedés is, de az kisebb mértékű lassulást okoz.
5/9 anonim válasza:
Semmi sem örök életű, 6 éves a vinyója. Az én laptop vinyóm másfél év után meghalt, badsectoros lett, cserélték garanciára. Elképzelhető, hogy fárad a vinyód, van ilyen.
6/9 anonim válasza:
Egyébkènt a win7 nem tudom miért nem megy, nekem 2008-as dell latitude-om vitte a 7-et is, a 8-at is, most linux mint megy rajta, nem játékon kívül visz mindent.
7/9 anonim válasza:
Nálam a Dell lapos vinyója okozott ilyen problémát. 4 évesen, 100/100-as kondíciónál is teljesen lassú lett, csinálhattam vele bármit, Windows, Linux egyaránt utálta (WD)
Kukáztam( ill, ment caddybe), SSD-vel mindjárt más lett a helyzet.
8/9 szántóvető válasza:
talán mert a szóban forgó celeron t3300-as proci már nem állja meg a helyét.bármit csinálsz 100%-on a proci használat.
9/9 Toga Aty válasza:
Ezért csináltam egy ilyen videót.Érdemes végig nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!