Milyen monitort, ami jól olvasható? (többi lent)
Figyelt kérdés
Monitort szeretnék ebben kérem a segítségeteket, most egy asus vw223D van, ennél szeretnék egy kicsit nagyobbat, modernebbet, de ezt most 1440x900 on használom 1680x1050 helyett mert rossz a szemem és ezek a mostani betűméretek jók nekem, szóval olyan kéne amin ekkorák vagy akár nagyobbak a betűk mint most ezen 1440x900 on, nem tudom érthetően írtam e le? és tényleg csak kicsivel kéne nagyobb, nem szeretnék túl sokat áldozni rá, plusz ledes legyen, kb. ennyi.2017. okt. 22. 09:03
1/5 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, pl. egy 24" full hd monitoron kisebbek a betűk mint most a hd 22 colon, ez a dilemmám. Az is lehet hogy nem natívban mint ez most, nem jelenít meg normálisan, ez a mostani a nem natív ellenére elfogadható képet ad. Ennyi még kiegészítésnek
2017. okt. 22. 09:06
2/5 anonim válasza:
Konkrét típust nem tudok írni, de ha növelni akarod a felbontást és nem szeretnéd, hogy a betűk kisebbek legyenek, akkor vegyél nagyobb monitort.
Ha nagyobbat veszel, de a felbontást hagyod 1440x900-on, akkor a betűk is nagyobbak lesznek.
Itt vannak 24-es LED monitorok
3/5 anonim válasza:
vegyél 4k-t, az lesz a legjoban olvasható!
A felbontást 4kra állítod, és a win10be felemeled 200szálalékra a Méretezés és elrendezést..
hidd el, nekem 4k van..
4/5 anonim válasza:
DPI beállításokkal tudod növelni a betűket. :-)
"Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Képernyő"
Akár 150% -ra is állíthatod, ami egy HD monitort lecsökkent SD felbontásra.
Érthetőbben, másfélszer nagyobb lesz minden!
(Néhány program viszont érdekesen "kezeli", vagyis pont hogy nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!