Vettem egy gépet nem rég. és én csgózok és az lenne a problémám h nagyon kevés az fps em kb 3x enyinek kénne lenni ezekel a cucokal. Vidikari:amd rx550 4gb, proci inel i5 4 magos 3,5gh turbos,8 gb ra és ezekel a cucokal 110 fps em van mért van ez?
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 16:10
2/10 A kérdező kommentje:
hát egyik havernak roszabb gépje van mint nekem és 250 fps e meg van..
2017. okt. 17. 16:31
3/10 anonim válasza:
Az karaj. Gondolom ő a suliban az ász emiatt.
Milyen monitorod van ?
4/10 anonim válasza:
Kapcsold ki a 8xMSAA-t, vagy 16xMSAA, vagy nem tudom mennyi a max.
5/10 A kérdező kommentje:
hát suliba már ne mert dolgozok xd , Samsung S24D330H Monitor
2017. okt. 17. 16:36
6/10 anonim válasza:
Ez egy 60 hertz-es monitor. Ha tótágast állsz, akkor sem fogsz tudni 60 fps-el többet megjeleníteni, mert ez ennyit tud és pont.
Ezt egyébként évek óta, minden nap el kell magyarázni valakinek, de akad olyan aki még ez után sem hiszi. :)
8/10 anonim válasza:
Azért én kiváncsi lennék a haver gépére is.
Az rx550 full grafon nem tud többet!
10/10 anonim válasza:
Ha játékra kellett a gép akkor vehettél volna egy gyengébb procit és mellé egy Gtx 1060-at, több fps-ed lett volna, cs go-ban akár 2x ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!