Mennyit érhetnek ezek a hardverek?
Ha valaki válaszol, annak nagyon megköszönöm, annyira nem értek hozzá, csak rám maradt elég sok régebbi hardver, megpróbáltam leolvasni, h mik azok, de van amire nem is találtam találatot, fogalmam sincs egyáltalán eladhatóak-e, aki válaszol, annak nagyon örülök és megköszönöm!
Processzorok:
AMD M2N78-LA
Alaplapok:
ASUS P5P800
ABIT IS7
Videókártyák:
S3 Trio64V2/DX
Sapphire HD 2600 Pro
Hangkártyák:
CT4830 Sound Blaster
? (ezeke nem tudom mik pontosan):
Air Plus G+ DWL-G520+
Tonyo FM-209LLF
Ezek mar muzealis darabok, ertekuk gyakorlatilag nincs.
Az Air Plus egy beepitett wifi-kartya, a Tonyo pedig halozati kartya.
Nagyon szépen köszönöm a választ, ment a zöld!
És mit tanácsolsz, 0 ft/párszáz forinttal hirdetgessem őket, vagy esetleg szimplán dobjam ki? Ezeket elektronikus hulladékgyűjtőbe kéne elvinni? Ti mit csináltok ha rátok maradnak ilyen tárgyak?
Amúgy egy 4-5 éve még érhettek volna valamit? :D Tudom ez már h*lye kérdés, de még kb. akkor maradhattak meg, de még az is lehet, h 6 vagy kicsivel több éve, azért remélem sok pénztől most nem estem el a lustaságom miatt, mert akkor is eladhattam volna, csak most jutottam ide, h már nagyon felhalmozódtak :D.
Lehet hogy 5 eve adott volna valaki erte 2-3-5 ezret, ha hozzateszel vmi vacak monitort.
Elektronikai hulladekgyujtobe kell dobni - ezt mar felesleges hirdetni.
Esetleg ha nagyon vacakolni akarsz vele, akkor tehetsz ra egy minimal Linuxot, kiprobalod alkalmas-e bongeszesre. Ha nem hal meg a Facebook alatt, akkor valami vilagvegi iskola/oregekotthona/korhaz siman orulne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!