Nincs kép. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Van egy kis problémám. Ment a gép és hirtelen az egész monitoron megjelentek kis "pöttyök" amik furcsán villogtak. Gondoltam csak valami kis hiba lehet a csatlakozóval. Megigazítottam, de nem oldódott meg a probléma ezért újraindítottam a gépet. Most bekapcsol a gép, de a monitoron a "nincs jel" feliraton kívül mást nem látni. Arra gondoltam, hogy a videókártya lehet a hibás, aztán megpróbáltam kivenni és visszarakni a vga-t, de úgy sem volt jó. Próbáltam az alaplapba is, de mind hiába. A kérdésem az, hogy nem lehet ezt megoldani?2017. okt. 15. 12:54
1/3 anonim válasza:
De, szervízbe kell küldeni a megfelelő alkatrészt, vagy újat kell venni helyette. Hogy ez a monitor, a videokártya vagy az alaplap-e, esetleg a táp, azt egy másik gépben próbálgatással eldöntheted.
2/3 anonim válasza:
ez lehet proci, videokártya, alaplap hiba, de akár táp is.
Szervizben megmondják.
3/3 anonim válasza:
Lehet a monitor fos, így kösd rá a tévére.Ha ott van kép, egyértelmű a bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!