Soundmax a hangkártyám (Analog Devices) windows 7 ultimate 32-bit es gépre kéne driver kellene letöltési linkkel kellene megoldható?
Hangkártya: Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI
Alaplap neve: Alaplap neve Asus P4P800 SE
Driver Genius Professional Edition programmal is próbáltam már de azt a progit sem értem igazán h-h kell adjatok légyszi egy linket és leszedem Fontos lenne!Elöre is köszi
Régi lap,csak XP-s meghajtók vannak hozzá az Asus honlapján./pont ilyenem volt,kimúlt szegény.....:)..../
Ha nem jön jobb ötlet,próbáld meg ezt feltenni,XP kompatibilitási módban.Kicsit meredek ötlet,de egy próbát megér.Valamit tetem már így fel,de nem ugrik be milyen meghajtó is volt.
Nyugodtan rakd fel kompatibilitási módban.Nekem is így volt a hangkártyámmal és tökéletesen működött. Aztán később frissítésnél talált másikat.
így csináld: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!