Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell azt megcsinálni,...

Hogy kell azt megcsinálni, hogy van egy laptopom, és ha bedugok egy másikat, akkor ugyanaz a kép megjelennyen mindkettőn?

Figyelt kérdés
Bedugtam, és utána mit csináljak? Mert alapból nekem úgy volt beállítva, hogy ha elviszem az egeret jobbra, akkor a másik monitiron jelenik meg. Hogy kell megcsinálni, hogy ugyanaz jelennyen meg mindkettőn? Úgy, hogy nem akarok elosztót meg ilyeneket venni, hanem ingyenes beállítással, és lehetőleg külön program nélkül. Előre is Köszi!
2010. máj. 29. 11:47
 1/6 A kérdező kommentje:

Sorry, nem azt írtam amit akartam! :D A kérdést úgy értettem, h:

Hogy kell azt megcsinálni, hogy van egy laptopom, és ha bedugok egy másik monitort, akkor ugyanaz a kép megjelennyen mindkettőn?

Mégegyszer sorry, és előre kösz a válaszokat!

2010. máj. 29. 16:57
 2/6 anonim válasza:
van a billentyűn egy 'FN' gomb és a számok alatt vmilyen színnel bekeretezett képek és ott választhatsz ,de ha jól tudom Fn+3 . De nem biztos ;)
2010. máj. 29. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig megvan, és a felbontást nem lehet külön beállítani?
2010. máj. 29. 22:14
 4/6 anonim válasza:
Bocsi Azt már nem tudom :)
2010. máj. 30. 12:59
 5/6 anonim ***** válasza:
ha windows 7 et használsz akkor nyomj Windowsgomb + P kombinációt és válasszad a második lehetőség. ezután asztal-> jobb gomb-> képernyőfelbontás, itt láthatod az összes megjelenítőt, de 1et tudni kell, mivel másolod a felbontás mind2 megjelenítőn ugyanaz. Ha jól tudom... XP esetén asztal,jobb gomb, tulajdonságok, beállítások fül és ott ugyanaz mint win 7 ben.
2010. máj. 31. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt tom hogy a felbontást hogy lehet, de azt nem tudom, hogy eletleg mind 2-n külön külön felbontás legyen.
2010. jún. 19. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!