Samsung Galaxy A5 2017 vagy J5 2017 éri meg jobban ár-érték arányban?
Új telefont készülök venni, és olvastam róla, hogy az A5 azért már egy erősebb középkategória, de eddig sosem költöttem 70-nél többet egy telefonért, ezért a 100-at sokallom egy kicsit. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy átlag felhasználónak megéri drágábban megvenni az A5-öt, vagy a J5 sem marad el sokkal? Nekem csak annyi a fontos, hogy telefonálni, netezni és fényképezni jól lehessen vele, meg hogy elhúzza legalább 3-4 évig.
Szerintetek ezeket figyelembe véve melyiket válasszam?
A J5 nem lenne rossz ha 3GB RAM lenne benne.
Az A5 már egy korrekt telefon, teljesen jó.
#1.Nem rossz az sem, de ez egy teljesen más liga.
Kamera, anyaghasználat és szinte minden téren porig alázza a Redmi 4X-t, persze az fele ennyi de megéri a felárat ha valakinek ezek fontosak.
A modern SoC-ról nem is beszélve ami nagyon minimálisat fogyaszt és kevés hőt termel.
Értem. A Xiaomi számomra elég ismeretlen, és eddig mindig Samsungjaim voltak, amikkel teljesen elégedett voltam. Amúgy a Telekomnál az nem is kapható, én viszont ott készülök vásárolni, mert általában adnak kiegészítőket is vele, és valamennyi kedvezményem is van, igaz, hogy nem sok.
Először a J5 tetszett meg, de majdnem mindenhol azt látom, hogy elég átlagos...
Ugyan az mint az A3 2017 csak nagyobb, illetve olcsóbb is.
Szóval nem rossz csak épp semmi egyedisége nincs.(fent említett A3 legalább kompakt)
A Xioami meg már egy elég elismert márka.
A Redmi 4X-t brutális példányszámban adták el itthon és rengetegen használják elégedetten.
De ott a Note 4 ami bikaerős és nagy telep van, csak hát a kamera itt sem erős.
De még megemlíteném a Xiaomi Mi5S Plus-t ami egy tavalyi Flagship és minden téren top, 100K körül.
Vagy épp a Mi6 ami minden tud mint egy mai csúcsteló 120K-ért.Minőségben egyikkel sincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!