Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel vagy AMD?

Intel vagy AMD?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Intel fanboy, de én arra szavaznék, viszont egy intel proci jóval drágább mint mondjuk egy amd. megéri az árkülönbség? jobb egy intel proci mint egy amd?

Mostani videókártyák (2014 2015 2016 2017) a régebbiek nem érdekelnek

2017. okt. 12. 16:57
 1/2 A kérdező kommentje:
Upsz, nem videókártyák, hanem processzorok, elnézést csak belezavarodtam :)
2017. okt. 12. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"viszont egy intel proci jóval drágább mint mondjuk egy amd. megéri az árkülönbség?"

Nincs ilyen, felesleges általánosítani.

Egyáltalán nem éri meg a felárat mert épp más színű kép fogad a CPU-Z-ben...

Amire rácáfolnék az az hogy az AMD mindig olcsóbb és jobb mint az adott Intel CPU, lehet egy adott árkategóriában többet ad azért az összegért de ez nem mindenhol így van.

A G4560 simán hozta bármelyik Ryzen 3 szintjét játékok alatt, illetve a 8100 meg kenterbe fogja verni jóval olcsóbbért.(tesztek szerint az agyon húzott 1300X-el is elbánik)

De fordítva ott van az 1600, még mindig nincs olyan CPU ami jobb ár/értéket képvisel, az új I5-k sem képesek ilyen teljesítményt nyújtani ilyen alacsony áron és még fog lejjebb menni.

Szvsz. ez árkategóriától függ és nem a Brand-től.

2017. okt. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!