Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez normalis hofok ennel a...

Ez normalis hofok ennel a kartyanal?

Figyelt kérdés
Asus gtx 1050 70-79 dok kozott ugral jatekok kozben. Kicsit magasnak tartom es felek hogy valami gond lesz ebbol
2017. okt. 12. 04:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy kicsit valóban sok, de még épp elmegy.
2017. okt. 12. 05:45
 2/9 anonim ***** válasza:
nem lesz baja nyugi :)
2017. okt. 12. 06:39
 3/9 anonim ***** válasza:
nem sok egyáltalán! Gyártó 97 fokot ír ! Ez még bőven az alatt van ! Semmi baja nem lehet !
2017. okt. 12. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:

csak tippelek: egyventis kártya rosszul szellőző gépben?

Alapvetően picit sok, bár a kártya bírni fogja. Ha rosszul szellőzik a ház, vedd le az oldalát, ha játszol

2017. okt. 12. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokan el vannak tévedve hőfokügyileg. 70-80 fok üzemi hőmérséklet. Ha zavar, állíts be egyedi ventiprofilt. Igaz, úgy kicsit zajosabb lesz. Amúgy meg egy jól szellőző házban ennél kevesebb fokonak kellene lenni. De mint írtam, ez bőven jó.
2017. okt. 12. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég magas, nekem RX 570-es kártyám 60 fok fölé még intenzív terhelés alatt se nagyon ment. Érdemes lenne kipucolni a gépházat, vagy beszerezni egy jobb minőségű, jobban szellőzőt.
2017. okt. 12. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Rx 470-em van. A monitorom csak 60 hz-es, így belőttem driverben a 60 fps korlátot, így barátságos fokokon megy. 50-60. Ha nem korlátozom, pörög mint a kergebirka, és bizony feljebb csúszik a hő. De ez függ attól is, milyen effektek vannak csutkán egyes játékokban. Többszörös antialiasing még így is izzasztja. De ennek ellenére a 70-80 nem sok. De annak tűnhet ha jól szellőző házban van.
2017. okt. 12. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni a Zotac vga gyártó részlegéről ezt a videót. Látható, milyen extrém környezetekben tesztelik a kártyákat. Más gyártóknál szintén.

https://www.youtube.com/watch?v=1qBFrxy6ljE

2017. okt. 12. 12:51
 9/9 A kérdező kommentje:
gephaz teljesen tiszta, raidmax vortex v5 hazam van, de valoszinuleg az a gond hogy rosszul szellozik.
2017. okt. 12. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!