HDMI videókártya és VGA monitor, menne?
Figyelt kérdés
Új gépet rakok össze, és az új kártyákon már nincs D-Sub. Monitort nem akarok venni újat, a jelenlegi tökéletes nekem, szeretem. Egy hdmi-vga átalakítóval milyen lenne a minőség?
Illetve ezek jók lennének?
Azért eBay mert itthon usb áramforrásos 10k körül van, és ez elvileg fontos mert kárt tehet a kártyában.
2017. okt. 11. 19:00
1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy GTX1050 vagy 1050ti ha számít.
2017. okt. 11. 19:01
2/4 anonim válasza:
"elvileg" mennie kéne, de láttam már rá példát, hogy nem
3/4 A kérdező kommentje:
nyilván ha ezekkel az olcsókkal nem mennének akkor vennék itthon egy drágábbat, iponon láttam egy usb-s áramfelvevős átalakítót 6k-ért, az már elfogadható.
Én arra vagyok kíváncsi hogyha mennek, akkor a kép milyen, romlik-e a minőség, laggol-e ilyesmi.
2017. okt. 11. 20:50
4/4 anonim válasza:
Nem tudom hol van olyan írva, hogy kárt tehet a kártyában? Én egy ilyet használok majd' másfél éve mindenféle hiba nélkül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!