Milyen tápot egy Ryzen 5 1600, GTX 1060 6GB mellé?
BE QUIET! Pure Power 10 400W-ot néztem ki, de nem tudom elég lesz-e? Van-e ennél jobb? Nyilván van, csak nem tudom mi.
Pl. egy Fractal Design Integra M 450W jobb választás lenne? Vagy egy Corsair CX550M? Seasonic FOCUS Plus 550W? Corsair RM550x 550W?
Azért túlköltekezni sem szeretnék, illetve tuning sem lesz. Csak külföldi fórumon mindenki azt javasolta, hogy valami mást a BE QUIET! helyett.
A PP10 erőssége a csendes működés és elég megbízható.(Raider II beles)
Integra M előnye hogy nagyon stabil +12V-os ágakkal rendelkezik és nagyon megbízható táp.(nem mai táp, szóval már van róla rengeteg tapasztalat)
A CX450m az EVGA B3 ligájában játszik, az utóbbi 2 táp alatt kicsivel.Ez sem rossz, de inkább a fentebbiek között érdemesebb választani.
Focus Plus:Új táp de tesztek szerint megvan a legjobb közép-felső kategóriás táp 30K-ig.(ott az EVGA G3 verhetetlen)
RMX:Teljesen korrekt táp, de az EVGA G3 sokkal jobb választás a jobb belseje miatt.
Komolyabb OC-ra az utóbbi 2, ha nem mész 3,9 GHZ fölé akkor Integra M vagy PP10.
Amúgy a tuning itt nem olyan nehéz, ha van egy normálisabb deszkád egy középkategóriás hűtővel stabil feszen(nálam most olyan 1,25V-on megy, de csak 3,7GHZ-n)nyugodtan elmehetsz 3,9GHZ-ig.
Elrontani nem lehet ha odafigyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!