Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kaptam 54 szervert, lehet...

Kaptam 54 szervert, lehet ebben cserélni alaplapot?

Figyelt kérdés

Svájban dobálják ki régi SSD-kel (Samsung 840pro 128GB):

[link]

[link]

Lehet ezekben cserélni alaplapot? Vagy direkt olyan hogy semmi sem pászol bele?

(egyébként gagyi AMD procik 2x1,5GHz)

2017. okt. 11. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10: Mivel eddig csak képeket láttunk, nem tudunk sokat a pontos típusáról (OK, hogy HP Microserver, de abból is van több változat - a külseje alapján ez a 7. generációs - N36L/N40L/N54L - microservercsalád), kiépítetségükről (mert azokat többféle proceszorral - a 2x1,5 GHz-es az AMD Turion II Neo N40L - szállították, többféle memóriamennyiséggel és háttértárral lehet felszerelni).
2017. okt. 13. 19:33
 12/14 A kérdező kommentje:

N40L és 2x 1,5GHz, habár nem tudom ez mire volt akkoriban jó...

Közben rájöttünk hogy ha az alsó lapot is kifúrnánk/kicserélnénk, a doboz hátulja maradna ami megint csak probléma, nem kivehető "shield" amit az alaplapokhoz szoktak külön adni.

2017. okt. 14. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:

"N40L és 2x 1,5GHz,"

Akkor ezek szerint egyforma mind?

"habár nem tudom ez mire volt akkoriban jó... "

Mint már mondtam: otthoni/kis irodai szervernek. Keveset fogyaszt (15 W), így relatíve csendes ( [link] ).

"Közben rájöttünk hogy ha az alsó lapot is kifúrnánk/kicserélnénk"

Szerintem ne cseréljetek benne alaplapot. Így egyben is használható, mondhatni "kultusza van" (látod, itt a topikban is ráharaptak egy páran).

2017. okt. 14. 00:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Topicindító!

Mint írtad, jópár ajánlatot kaptál már megvásárlásra.

Javaslom, inkább ebben gondolkodj és a befolyó összegből szerezz be egy számodra alkalmas berendezést.

Ugyanis ezekben a szerverekben MI látunk fantáziát így ahogy vannak (csak így, nem szétszedve)

2017. okt. 16. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!