GTX 1060-as kártyát bele lehetne szerelni ebbe az alaplapba?
Bocsi, csak nem igazán értek hozzá. Egy GIGABYTE GA-P67A-UD3P-B3 alaplapom van
Videókártya típusa: PCI-Express
Multi VGA: AMD CrossFire
A multi VGA-ról azt olvastam 2 videókártya is illeszthető bele viszont AMD Crossfire-t nem tudom, hogy mit jelent.
Esetleg abban is kérhetnék segítséget, hogy mit érdemes tudni ahhoz, hogy tudjam mely kártyák illenek ehhez az alaplaphoz?
Előre is köszönöm a segítséget, ha bármilyen infórmációra még szükség van akkor szívesen leírom!
Olyat is olvastam függ attól is, hogy milyen processzor van a gépben. Ez igaz?
Egyébként Corsair cx400-as tápegység van benne és egy Intel Core i5 2400-as processzor!
VGA-t CPU-tól függetlenül kell választani, inkább arra amire használni szeretnéd.
Ha játékra használod akkor a játéknak elegendő CPU-t is kell venni, de ez a kihajtás kifejezést kerüld mindenképpen.
Ha pedig a GPU-t veszed jobban igénybe akkor felesleges erős CPU.
Az a táp teljesen jó, régi és elismert db.
A CPU is nagyrészt elég a mai játékok futtatására mint kb. egy G4560, bár néhol kevés lehet de ha nem az ultra 60+ FPS a cél több mint elég.
A GTX 1060 pedig az összes játékra elég.(ezért inkább GPU igényes játékoknál lesz több FPS)
Nem fog Dual-Channel-be működni.
De mivel lesz dedikált GPU-d nem fogod észrevenni a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!