Hogyan tudnám felturbózni a gépem, ugyanis alap felszereltséggel szinte minden akadozik?
Egy Lenovo G50-45 laptopom van. Processzor: AMD A8-6410 APU, Memória: 4GB, Videókártya: AMD Radeon HD8500M és AMD Radeon TM R5 Graphics, oprsz: Win 10 64 bites.
Kipróbáltam többféle játékot, de nem a legújabb kiadásokat, pl. Assassins Creed (1-3), Need for speed, még Sims4 is volt, GTA4, Wolfenstein... Azt elfogadnám, hogy mivel régi game-ek, ezért kompatibilitási hiba is lehet, azonban újabb játékokat is raktam rá, mondhatni meg se nyikkan. Ezeknek a fent felsoroltaknak véleményem szerint futnia kéne, még teljes grafikán is, de az alacsony max. közepes beállításokkal is akadozik. Radeonban próbáltam beállítani, hogy játékoknál a teljesítményt nyomja, de a gépemnél sajnos manuálisan nem lehet állítgatni, hogy mikor melyik videókártyát használja a rendszer :/ (vagy még én nem találtam meg). A lényeg, hogy nem tudom beállításbeli hiba van, vagy csak egyszerűen gyenge a teljesítmény mind memória, mind vkártya terén.
Azzal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogy ha szeretném erősíteni a teljesítményt mit javasolnátok? Értem itt hogy videókártyából és/vagy memóriából mi lenne megfelelőbb, hogy a játékok élvezhetőbben fussanak? Még bővítés tekintetében nincs semmi tapasztalatom. Segítséget előre is köszi.
Sajnos itt a probléma azért van, mert harmat gyenge a hardver.
Gyenge a processzor és gyenge a videómegjelenítés.
Gyakorlatilag nem tudsz vele semmit csinálni, ha játszani akarsz eladni és venni egy olyat amiben erősebb a proci, jobb a vga, több a memória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!