Ez így jó konfiguráció egy játékra való géphez? Ha valami mást tennétek bele akkor szívesen veszem a tanácsokat.
Figyelt kérdés
Ezek mellé egy cooler master elite power 600w táp, egy Asus radeon r9 280x direct cu topII vga,(amit nem akarok most cserélni),és egy samsung evo 850 ssd. Durván így nézne ki a gép. Thx...
2017. okt. 7. 22:06
1/2 anonim válasza:
Az a táp kuka, mert magával viszi az egész konfigot.
Pedig muszáj lesz cserélni.
De az elég konfig úgy szar ahogy van, írj egy keretet.(abból kihozok egy tápot is hogy ne legyen felesleges az egész)
TN paneles monitor is vicc ennyiért, legyen az 75HZ-es de én ennyit nem adnék akkor sem érte.
2/2 anonim válasza:
Ha a táp már megvan akkor szerintem egy próbát megér, kinyírni nem fogja max nem kapcsol be de nekem bírja a 6700-at 1070-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!