Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A CPU használat mindig 100%-on...

A CPU használat mindig 100%-on van mit tegyek? /mit vegyek?

Figyelt kérdés

Szijjasztok!

Szinte semmit nem konyítok az ijen számítógépes kütyükhöz, de a gépem nagyon lassú, mert ugye ha megnyomom a Ctrl+Alt+Del- t, akkor kijön a feladatkezelő..És ott mutatja a CPU használtságát és a többi dolgot.. Nos nekem ez mindig 100%-on van és nagyon nagyon lassú a gépem, fél évig tőlt:S Szerintem valaki biztosan ért hozzá és arra kérem, hogy írja le , hogy mit lehet tenni és , hogy miből kell jobbat vennem... RAM,Videókártya... stb... És a gépem régi típus DDR1-es!

2010. máj. 28. 18:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Picit kerestem és rájöttem hogy procit kell venni:) de az tök mindegy milyen, vagyis az összes kompatibilis a számítógépemhez???? Mert ugye ez DDR1-es!!
2010. máj. 28. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
XD az hogy milyen a ramod nem igazán van össze függésben a procival. de mivel ddr 1 es ramod van szerintem, az alaplapod is régi, ha intelen az alap lap akkor szerintem a processzor socket 478 as, amibe nem érdemes processzort venni, mert drága, és sokkal olcsóbbért 10 szer gyorsabbat lehet kapni, ami pl socket 775 ös. inkább cseréld ki az egészet, ilyen régi gépet nem érdemes újítani.
2010. máj. 28. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy, csakis olyat vehetsz, amilyet az alaplapod támogat! A 100%-ot pedig okozhatja vírus is.
2010. máj. 28. 19:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik fül alatt ott van lebontva, hogy melyik alkalmazás menyi erőforrást használ. Innen be is tudod zárni. itt elrontani nem tudsz semmit. Legrosszabb esetben meg kell nyomnod a reset gombot.

Figyeld, hogy ne fusson minden szar feleslegesen.

Az is lehet, hogy megérett a géped egy újratelepítésre.

2010. máj. 28. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

"az hogy milyen a ramod nem igazán van össze függésben a procival."

Ez így nem igaz. Az AMD-kben régóta integrált memóriavezérlő van. Ez valami s462 féle lehet, vagy Intel s478.

A lényeg, nem biztos, hogy procit kell cserélned, de ha cserélsz, oda szükséges némi tájékozottság, mert nem megy bele minden mindenbe.

2010. máj. 28. 19:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Nos előkerestem a papírokat hátha:

- Asus P4P800-MX P4S478 i865G - gondolom alaplap:)

- Intel P4 Celeron 2.6GHz BOX - gondolom proci :P

2010. máj. 28. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez Socket 478-as alaplap, abba már nem igazán érdemes semmit se venni, nem fog látványos gyorsulást hozni.
2010. máj. 28. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne. A s478-as lapokhoz képest teljesen friss a lapkakészlete. Ezeket támogatja:

[link]

Ezek sokkal gyorsabbak annál ami most van benne:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 28. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
2010. máj. 28. 20:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! Valószínűleg, vagy új gépet veszek, vagy pedig ezt felturbózom:)
2010. máj. 29. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!