A CPU használat mindig 100%-on van mit tegyek? /mit vegyek?
Szijjasztok!
Szinte semmit nem konyítok az ijen számítógépes kütyükhöz, de a gépem nagyon lassú, mert ugye ha megnyomom a Ctrl+Alt+Del- t, akkor kijön a feladatkezelő..És ott mutatja a CPU használtságát és a többi dolgot.. Nos nekem ez mindig 100%-on van és nagyon nagyon lassú a gépem, fél évig tőlt:S Szerintem valaki biztosan ért hozzá és arra kérem, hogy írja le , hogy mit lehet tenni és , hogy miből kell jobbat vennem... RAM,Videókártya... stb... És a gépem régi típus DDR1-es!
Az egyik fül alatt ott van lebontva, hogy melyik alkalmazás menyi erőforrást használ. Innen be is tudod zárni. itt elrontani nem tudsz semmit. Legrosszabb esetben meg kell nyomnod a reset gombot.
Figyeld, hogy ne fusson minden szar feleslegesen.
Az is lehet, hogy megérett a géped egy újratelepítésre.
"az hogy milyen a ramod nem igazán van össze függésben a procival."
Ez így nem igaz. Az AMD-kben régóta integrált memóriavezérlő van. Ez valami s462 féle lehet, vagy Intel s478.
A lényeg, nem biztos, hogy procit kell cserélned, de ha cserélsz, oda szükséges némi tájékozottság, mert nem megy bele minden mindenbe.
Nos előkerestem a papírokat hátha:
- Asus P4P800-MX P4S478 i865G - gondolom alaplap:)
- Intel P4 Celeron 2.6GHz BOX - gondolom proci :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!