Patrik56 kérdése:
Mennyire jó egy gépben az AMD És az Intel?
Figyelt kérdés
Szerettem volna venni,egy Ryzen 5 1500x-et de sajnos az ahhoz való alaplapok nem támogatják a Ramomat. DDR3-Mas ramom van viszont az AM4-es alaplapokon mindnek DDR4-es kell. Szóval úgy döntöttem i5-öt veszek. Szerintetek mennyire jó egy RX 460 4GB mellé az I5?2017. okt. 7. 12:37
11/13 anonim válasza:
Még mikor kijött a 6. Generáció lehetett kapni ddr3-mas lapokat esetleg hardveraprón lehet keresni de ha 7. Generációs procit akarsz belerakni ahoz egy bios frissítés kell.
12/13 anonim válasza:
De azokba a lapokba ia csak ddr3L ramokat lehet rakni. A sima ddr3 a magas fesz miatt kinyírja a procit. Egyáltalán nem tanácsos egy ilyen hibrid megoldás.
13/13 anonim válasza:
#1.Ha már itt tartunk ott van az Asrock B150m Combo-G, de mint írták előttem abba sem mehet DDR3-s csak DDR3L és DDR4 RAM, külön-külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!