Egy mining rigben muszály azonos kártyák legyenek vagy ez független?
Figyelt kérdés
Volna egy gtx 1050 ti om , volna még egy szabad PCi 1x slotom és gondolta mhogy vennék oda egy rx 460-t. Gondok okozna ?2017. okt. 6. 22:50
2/8 MGéza válasza:
Nem menne együtt, sli-crossfire hibrid nem lehetséges, ráadásul a GTX 1050ti, de az 1060 sem Sli képes, csak 1070-től támogatott az a technológia.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor igy belegondolva hatlamas marhaságot kérdeztem , mert én azzal voltam hogy mining hoz nem kell SLI-ben összekötni a kártyákat... akkor már magától értetődő a kérdés
2017. okt. 7. 13:08
4/8 anonim válasza:
Dehogy kell SLI-be összekötni. Használhatsz különféle kártyákat egy alaplappal, csak kérdés megéri-e, mert az a két kártya valszeg különböző ecoinokon hatásos.
5/8 anonim válasza:
Mi a t*k*mnek próbálkoztok ilyen kártyákkal bányászni? Egyszerűen felfoghatatlan... Már ne haragudj kedves kérdező. De még is mit vársz ettől? Mi az elvárásod? Mennyi hasznot remélsz?
6/8 A kérdező kommentje:
Figyu.. valahol el kell kezdeni , nem mindnekinek van több ezres tökéje amit befektessen... szoval csak annyit várhatok el amire jelen pillanatban energiám és hs van.
2017. okt. 7. 20:11
7/8 anonim válasza:
Ezt értem. De ezzel szinte semmi tőkét nem fogsz kovácsolni. Éppen, hogy veszel pár üveg sört vagy annyit sem hó végén. Semmi értelme. Még meló mellett sem éri meg. Hidd el. De te tudod. próbáld ki, és majd döntesz mennyire éri meg.
8/8 anonim válasza:
És még valami: Ahoz, hogy érezhető bevételed legyen ezeknél erősebb kártyák kellenek, és nem egy, hanem minimum 4. Rx 470/rx5706rx480/rx570/580. Ezekkel, ha minimum 3-4 van egy rigben, kezdhetnél valamit. De a fent írt "rig"-ben semmi értelme. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!