Mit tegyek, ha a gépem azt írja, "csatlakoztatva, nem töltődik"?
Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy az akksival lenne probléma, ugyanis egyik napról a másikra jelentkezett ez a gond. Egyik pillanatban töltődik az akksi, másik pillanatban nem. A töltő és a kábel hibátlannak tűnik, miután eltávolítom az akksit és kizárólag hálózatról működtetem a gépet, minden tökéletes. Win10 64b2017. okt. 5. 23:42
1/3 anonim válasza:
Inkább a laptop típusát írd le. Nekem egyik napról a másik-
ra jelentkezett a probléma.
2 dolog lehet:
1. nem kap elég tápot, így a gép működik, de tölteni már
kevés neki a cucc
2. aksi/töltőáramkör adta meg magát.
2/3 anonim válasza:
Nekem akkor írta ki, amikor az akkuáramkör letiltotta a töltést (gyakorlatilag elöregedés miatt), mert veszélyesnek ítélte meg a saját állapotát, így ez egy védelmi mechanizmus. Akkucsere megoldotta a problémát.
3/3 anonim válasza:
#2: Nekem egy MSI laptop játszotta ezt, miután 3 hónapig
nem dugtam töltőre, és koppra merült. Ami ugye elvileg
nem lehetséges, gyakorlatilag szerintem selejt volt az
aksi.. 0,0V volt a cellákban... Hiába töltöttem fel a
cellákat, addigra a vezérlő már magába égette, hogy cella-
hiba, és onnantól ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!