Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ad ki jelet a gépem?

Folder kérdése:

Miért nem ad ki jelet a gépem?

Figyelt kérdés
A héten érkezett vissza a gépem szervízből ahol kicserélték az alaplapot és a videókártyát amikor visszadugtam és bekapcsoltam nem adott jelet a monitornak, elöször a vga hdmi-jébe dugtam majd megpróbálkoztam az alaplap vga kimenetelével de semmi nincs kép újra kéne rakjam az op rendszert?
2017. okt. 5. 19:50
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Működő op.rendszer nélkül is képet kellene adnia a gépnek, ha más nem a BIOS -ig.

Nézd meg hogy biztos, jó bemenetre állítottad a monitorod. Ha az rendben van, akkor vidd vissza a szervizbe és reklamálj.

2017. okt. 5. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
még csütörtökön sikerült azzal megoldjam hogy kiszedtem a vga-t, mert blokkolta az alaplapon lévő portokat és átdugtam vga kimenetre az alaplapon majd felraktam a cd-t amit kaptam aztán vissza a vga és működött majd mikor lekapcsoltam jött a windows update befejezés után lekapcsolt majd ma mikor bekapcsoltam megint nem adott jelet, gondoltam megint megcsinálom ami eddig működött kiszedtem a vga-t, átdugtam az alaplapra felraktam a cd-t majd visszaraktam a kártyát de most semmi ugyan úgy nem ad jelet (sajnos nincs az alaplapon hdmi kimenet ezért át kell vigyem egy másik monitorhoz amin van vga bemenet ) megpróbáltam felrakni az nvidea driverét de az anélkül nem megy hogy nincs benne a kártya mit kéne tegyek?
2017. okt. 8. 08:50
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Hát szedd ki megint a PCI-e garfikát, kösd az alaplapira és a BIOS -ban nézd meg a VGA inicializálási sorrendet, hogy a PCI-E kártya legyen az első.

Számos PCI-E kártya külön tápot igényel közvetlenül a tápegységről. Ez rá van kötve?

2017. okt. 8. 15:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,nem is a kártya a gond legalább is nem az energia ellátás mert a videokártya világítós része világít mimor bekapcsolom
2017. okt. 8. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!