Mennyit adnátok egy XFX R9 280X-ért?
Figyelt kérdés
Alig használtam idő hiányában. A fólia még rajt van :D, mert tudtam hogy nemsokára eladásra kerül. 3 hónapja vettem újonnan, de energiatakarékosabbra és csendesebbre váltanék. Nem akarok kizsákmányoló lenni, nem ilyennek neveltek. kb 33 forintért adták, de nem akarok pofátlanul 40k kérni érte, amit valószínűleg úgysem adnának ért, legalábbis nem biztos hogy nem.2017. okt. 5. 17:40
1/4 anonim válasza:
Hát még 38 -ért sem viszik el. Az ok hogy a mai kártyákhoz képest nagy a fogyasztása, ezért ha valakinek gagyi tápja van akkor minimum 13 ezret ki kell adnia hogy megtudja etetni ezt az áram zabálót, ezért is veszik mostanság a gtx 1050 /ti kártyákat jobban mert még egy 200w minőségi táp mellett is vígan elvannak.Jó szándék 25 ezer + tápot is kellene hozzá venni .
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyjából egy hullámhosszon vagyunk. Már 40 ezer körül kapni gtx 1050 ti-t 3 év garanciával. Egy max 250W fogyasztású, nagyon melegedő régi hardverért én se adnék többet 25-nél. Sajnos gyes emberek el vannak szállva és képesek akár 40 felett is meghirdetni garancia nélkül.
-Köszi a választ.
2017. okt. 5. 18:30
3/4 anonim válasza:
Így van , jó látni hogy vannak értelmes emberek is a piacon . De ha vársz picit az eladással, lehet megveszem .
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor még egy ideig magamnál tartom :D
2017. okt. 6. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!