I7-6850k megér 112. 000 forintot újjonan?
Figyelt kérdés
Procit meg alaplapot akarok venni a gépemhez az alaplaprol ne is tárgyaljunk mert tudom milyen procihoz milyen alaplap kel ,hanem arra lennék kíváncsi ,hogy i7 6850k megéri e 112.000 forintot ,de ha ebben az árban vagy még kicsit ólcsobban van jobb ajánlat akkor le írhatjátok ,de drágább ajánlatot is írhatok ha meg éri van procira 185.000 forintom szóval addig az ár érték arányig lehet procikat írni?!2017. okt. 2. 14:28
11/12 Gábor_79 válasza:
Személy szerint nem tudom megítélni, hogy jobb-e a 7820X a másfél évvel ezelőtt megjelent processzorhoz képest. A 6850k-nak nagyobb az L3 cache-e, de az órajele alacsonyabb. Meg 2 mag 4 szállal kevesebbje van. Egyiket sem próbáltam. Szerintem az új jobb lehet. Az alaplapfelszereltséget tekintve biztos, mert akkor még nem volt USB type C például, ha jól rémlik.
12/12 A kérdező kommentje:
Akkor veszek egy 7800x-et
2017. okt. 3. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!