Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen eszközt válasszak?...

Cydor kérdése:

Milyen eszközt válasszak? Single board pck kozül melyik lenne jobb nekem?

Figyelt kérdés

Szempontok. Legyen csendes, es ne legyen tul komplikált.

A komplikációk elkerülése érdekében win 10 kell fusson rajta, tehát x86 kell.

Legalabb 2db usb2.0 ami nyomtatokat fog kezelni, (printszerver) előny ha további usb3 is van, pl merevlemezhez, de ez nem szempont

Van néhány windowsos program, aminek folyamatosan online kapcsolat kell, adatbázisokat szinkronizál, de sem laptopon sem máson nem akarok windowst használni, teamveawerrel jelentkezek be rá. Ez azert kell mert nem akarom a pcmet 0-24 ben futtatni, es a pcn amugy is csak virtualis gepben hasznalok windowst.

Az hogy kábelen vagy wifin kapcsolodik a halozatra mindegy mert kozvetlen a router mellett lesz a falon a helye.

Volt egy olyan terv hogy leöregedett laptopot hasznalok erre a celra, de tul nagy maceras falra szerelni stb.

Szobajott mini pc is, kb ugyanaz a baj vele mint a laptoppal, raadasul az akiv hutes hangos éjjszaka.

A felteteleknek megfelelo eszkozokbol a legköltséghatékonyabb kell elony ha passziv hutessel is teljesít.

Jo lenne ha leirnam a szoftverek hardverkovetelményét, de ez jobbara jelentéktelen.

2017. okt. 1. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Üdv!

Akár itt is körbenézhetsz:

[link]

Van köztük bőven passzív hűtéses is.

De előtte:

"win 10 kell fusson rajta, tehát x86 kell"

Ez most hogyanis hoztad össze?

2017. okt. 2. 07:59
 2/2 A kérdező kommentje:

azert irtam hogz x86, mert alapvetoen single board nekem (es gondolom legtobbeknek ARM , (tehat a Raspberry Pi, Banana, CHIP, ORANGE, HummingBoard, The Versalogic’s Fox SBC nem jelent megoldast)

de jo lehet esetleg Intel Galileo Gen 2, LattePanda...

bar most olvastam a hirt hogy a malnan is elvileg fut a win10...

2017. okt. 12. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!