Valaki ajánlana jó gamer konfigot 300-350 ezer körül?
Imperium gépet nem veszünk, szerintem ezt párszor már kiveséztük az elmúlt években.
MSI B350M PRO-VDH 23k
AMD Ryzen 5 1600 65k
G.SKILL RipjawsV 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz 47k
Samsung 850 Evo 250 GB 28k
Toshiba 2TB 64MB 7200rpm SATA3 DT01ACA200 18k
EVGA 450 B3 450W Bronze 16k
NZXT Source S340 18k
VGA pedig GTX 1060 vagy 1070, megcélzott grafikától függően.
Miért mi a baj az imperium gépekkel?
(nem értek hozzá azért kérdem)
Hát inkább választanám az általam linkelt gépet, először is mert az AMD egy nagy hulladék másodszor mert az a konfig kiváló azzal Corsiar táppal ami nekem is volt még régebben és NEM volt veszélyes.
Garancia probléma? Ja mert máshol a garanciás javítás csak pikk pakk 1 nap mi? Meg máshol nincsenek gondok vele? Ugyan már. A legnagyobb boltokat is lehúzzák elég pár értékelést nézni az árukeresőn.
Ez mindenkinél tapasztalat kérdése.
Nekem eddig pl az Edigital-al csak jó tapasztalatom van más meg egyenesen rühelli. Most akkor?
Meg már párszor ki lett itt tárgyalva ez a bolt? Ugye nem gondolod, hogy majd végiglapozok 1000+ kérdést azért mert te itt éled az életed és már kivesézted a vesédet is a "fórumon".
Melyik fórumról jöttél? PH? SG? GS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!