Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Computer Imperiumtól csak...

Computer Imperiumtól csak netezésre meg max Facebook, YouTube használatára megéri rendelni?

Figyelt kérdés
Olvastam kinek ilyen kinek olyan a véleménye rólunk. De nekem nem "gamer pc" kell. Nagyszülőknek lenne, hogy tudják min zaklatni az unokájukat :D De azért ne legyen annyira lassú hogy mire betölt mindent a vasárnapi tyúk húsleves megfőjjön :D
2017. szept. 30. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:

20-30 ezres brand gépet lehet tőlük venni, pl: [link]

Viszont ha SSD-t is akarsz bele, javaslom, azt külön vedd meg, mert nem derül ki a hirdetésből, milyen típusút raknának bele, plusz a saját hasznukat is rátennék. Abból elég lenne egy ilyen: [link]

Esetleg hardverapróról ilyesmit:

[link]

2017. szept. 30. 21:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Van ha jól emlékszem hddvel is azom meg éppen lenne egy ami nekik tökéletes volna alig használtam 160 gb. Ha minden igaz akkor vagy Fujitsu vagy Samsung.
2017. szept. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!