Egy Lenovo Yoga 500 80R6004AGE Notebook-ot lehet használni iskolai feladatokra és programozás tanulására? (codeblocks)
Paraméterei:
Intel Core i5-6200U (2,30 Ghz 3M Cache,up to 2.80 GHz)
8 Gb 64 bit 256GB SSD
Intel HD Graphics 520
Windows 10
Az ára 130000ft és használt (8honap gari)
#1, ez mégis mi a franc? Ez egy rakás s*at, a kérdező által említett géphez képest:
- Sokkal rosszabb kijelző (1366x768 15,6"-ra komoly??), nem érintő
- Csak egy lassú HDD van benne, a másikban 256 GB SSD
- A CPU ugyan gyorsabb kb. 10%-al, de több, mint 3x annyit fogyaszt, és régebbi is - kevesebb akkuidő
- Nincs hozzá Windows
- Nincs garancia, a töltője sérült...
Egyetlen előnye, hogy van benne dedikált VGA. Bár a kérdező nem említette, hogy játszani akarna (nem mintha a HD 520 ne vinné el pl. a LoL-t, DoTA-t, vagy CS:GO-t röhögve).
Miért linkelted be ezt a gépet? Tán nem te hirdeted? Mert más racionális magyarázat nincs rá.
Kérdező, vedd meg ezt a gépet, ha gondolod. Bár vannak TÉNYLEG megfontolandó ajánlatok, pl. ha a HA!-t linkelték:
és még sok más.
#3: programoztál te már életedben? Vagy direkt vagy ekkora b*lfasz? Amit linkeltem, az ÚJ, DOBOZOS, GARANCIÁS gép, ugyanazokkal az előnyökkel, amit a #2-ben leírtam. Az az ASUS gép, mint ajánlat, egy r*kás szar :DD
768p kijelző, gratulálok. Alig látsz majd valamit a kódodból, megváltás volt, mikor végre otthagytam azt a fos felbontást. Mellesleg programozásra mi a tökömnek kell dedikált VGA? Végzős vagyok proginfó BSc-n, de te biztos meg tudod magyarázni nekem... ellenben az SSD rengeteget tud segíteni. Várom a magyarázatodat szeretettel.
#2 vagyok
Kérdező, vedd meg a Yogát nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!